Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    “Dhuro një Pemë për Tiranën” – Mbjellje masive në Vaqarr

    “Dhuro një Pemë për Tiranën” – Mbjellje masive në Vaqarr

    Mbjellje masive në Parkun e Liqenit të Vaqarrit falë mbështetjes së vajzave dhe djemve të shkëlqyer të Forcave të Armatosura! Falenderojmë subjektet: Vila Lasku, Gjirofarmë, kompania TCN dhe Prof. Lavdosh Malaj që iu bashkuan nismës sonë. ???? Pas Tiranës e Farkës edhe te Parku i Liqenit të Vaqarrit po mbillen me mijëra pemë, si pjesë e Pyllit Orbital. #OrbitalForest #2MillionTrees ????????