Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Shtegu i Gjelbër 2019 – Tiranë – Golem

  Shtegu i Gjelbër 2019 – Tiranë – Golem

  EDS Foundation me mbështetjen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit organizoi garën “Shtegu i Gjelbër 2019” me nisje nga Sheshi “Skënderbej” dhe finish në Golem me një gjatësi të trajektores 65 km. Gara Mountain Bike ishte e tipit Individual CrossCountry Marathon.

  Renditja e tre vdendeve të para: Besmir Banushi vendi i I

  Daniel Gachnang vendi i II

  Enris Reçi vendi i III

  Një ditë ndryshe dedikuar sportit të çiklizmit e jetesës aktive në natyrë!