Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Bashkia e Tiranës premton një tjetër sezon fantastik te Amfiteatri, hapen thirrjet për artistët.

  Bashkia e Tiranës premton një tjetër sezon fantastik te Amfiteatri, hapen thirrjet për artistët.

  Amfiteatri i Tiranës ka nisur përgatitjen e kalendarit të ri artistik për sezonin Mars – Nëntor 2019 me aktivitete artistike, edukuese, promovuese, konferenca, diplomime etj.

  Të gjithë të interesuarit do të duhet që të aplikojnë më parë për rezervimin e skenës në linkun:

  https://aprtirana.al/rezervo-amfiteatrin-e-tiranes/ ose duke dërguar email në adresën: [email protected].

  Amfiteatri i Tiranës (rindërtuar nga Bashkia e Tiranës në maj 2018) është arena më e madhe e kryeqytetit me një kapacitet prej 1334 vendesh.

  I pajisur me një skenë të mbuluar e me ndriçim të përshtatshëm mirëpret publikun me koncerte, festivale, teatër, shfaqje të cirkut e kinema verore në të katër stinët.

  Top Channel          Shqiptarja.com         Gazeta Tema          Java News          News Bomb