Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Dajti N’Fest 2019

  Dajti N’Fest 2019

  Super atmosferë në malin e Dajtit! Muzikë e valle tradicionale, gatime të shijshme, lojëra e argëtim e ndezën Dajti N’Fest për të katërtin vit radhazi duke nisur mbarë një sezon që premton aktivitete të shumta pranë natyrës! Një falenderim shumë i veçantë për bashkëpunëtorët tanë: AKZM, EDS Foundation, Dajti Ekspres e UNDP Albania. Falenderim të veçantë dhe për mbështetësit besnikë: Emergjenca Civile, Ansambli ”Shqiponja”, ”Centro Danza Mimoza”, ”Rexhina Danse”, ”Trade Folk Tirana”, Artizanalet (NBS), Taekwondo Studenti, Cross Fit “Star Gym”; Ekipi i Basketbollit ”Galaktikët”.

  #APRTirana #EDSFoundation #AKZM #UNDP #DajtiEkspres #DajtiNFest #Sporte #BCT #Gara #Rallyalbania #Hiking #TiranaImeOutdoor #Fun #Aventure #Ambientalizëm