Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    April 2019

    Në kuadër të 70 vjetorit të krijimit të NATO-s dhe 10 vjetorit të antarësimit të Shqipërisë, Këshilli Rinor i Atlantikut të Veriut organizoi Maratonën simbolike "NATO Run Tirana" me kauzën e përbashkët 'I care about