Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    May 2019

    Pas suksesit të dy edicioneve të para, Green Line Albania në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë rikthyen sërish për miqtë e kafshëve shtëpiake “PET FAIR”, i cili u zhvillua në ambientet e Kopshtit Zoologjik. Një performancë e veçantë erdhi sërish për tëtretin vit rradhazi nga Instituti i Përgatitjes së Qenve të Policisë ku për më shumë se një orë fëmijët u ekzaltuan nga ushtrimet demostrative të policëve katërputroshë! Miqtë katërputroshë të cilët u shpallën fitues të konkursit

    https://www.vizionplus.tv/hapet-sezoni-i-ri-te-amfiteatri-i-liqenit-muzike-dhe-vallezim-per-te-gjithe-qytetaret/ Brass Dance hap siparin e një sezoni të ri plot koncerte dhe aktivitete social - kulturore në Amfiteatrin e Tiranës. Për herë të parë Banda e Qytetit u shoqërua në numrat e saj nga performanca e balerinëve. Pjesë e shfaqjes ishin numra të përzgjedhur të repertorit më të njohur botëror. Amfiteatri i Tiranës është arena më e madhe e kryeqytetit me një kapacitet prej 1334 vendesh. I pajisur me një skenë të mbuluar e me ndriçim të përshtatshëm mirëpret publikun