Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Hapet sezoni i ri artistik te Amfiteatri i Tiranës

  Hapet sezoni i ri artistik te Amfiteatri i Tiranës

  Hapet sezoni i ri te Amfiteatri i Liqenit, muzikë dhe vallëzim për të gjithë qytetarët

  Brass Dance hap siparin e një sezoni të ri plot koncerte dhe aktivitete social – kulturore në Amfiteatrin e Tiranës. Për herë të parë Banda e Qytetit u shoqërua në numrat e saj nga performanca e balerinëve. Pjesë e shfaqjes ishin numra të përzgjedhur të repertorit më të njohur botëror. Amfiteatri i Tiranës është arena më e madhe e kryeqytetit me një kapacitet prej 1334 vendesh. I pajisur me një skenë të mbuluar e me ndriçim të përshtatshëm mirëpret publikun me koncerte, festivale, teatër, shfaqje të cirkut e kinema verore në të katër stinët, duke e shndërruar këtë pjesë të Tiranës në një pikë të rëndësishme kulturore e argëtimi për qytetarët.

  http://www.panorama.com.al/hapet-sezoni-i-ri-te-amfiteatri-i-liqenit-muzike-dhe-vallezim-per-te-gjithe-qytetaret/

  https://www.gazetatema.net/2019/04/29/fotot-hapet-sezoni-i-ri-tek-amfiteatri-i-liqenit-muzike-dhe-vallezim-per-te-gjithe/

  https://shqiptarja.com/lajm/hapet-sezoni-i-ri-te-amfiteatri-i-liqenit-muzike-dhe-vallezim-per-te-gjithe-qytetaret