Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Panairi i Kafshëve III

  Panairi i Kafshëve III

  https://youtu.be/GbohHqYW5XQ

  Pas suksesit të dy edicioneve të para, Green Line Albania në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë rikthyen sërish për miqtë e kafshëve shtëpiake “PET FAIR”, i cili u zhvillua në ambientet e Kopshtit Zoologjik.

  Një performancë e veçantë erdhi sërish për tëtretin vit rradhazi nga Instituti i Përgatitjes së Qenve të Policisë ku për më shumë se një orë fëmijët u ekzaltuan nga ushtrimet demostrative të policëve katërputroshë!

  Miqtë katërputroshë të cilët u shpallën fitues të konkursit “Qeni më i Bukur”:

  Vendi i parë: Qenushi Bora
  Vendi i dytë: Qenushi Goldi
  Vendi i tretë: Qenushi Bexter

  Royal Canin, Nestle dhe Vet Hospital dhuruan çmime për secilin nga qenushët fitues!

  Një ditë e mrekullueshme me diell dhe aktivitete të shumta për vogëlushët e Tir????nës!