E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

June 2019

Me vendim të Këshillit Bashkiak të Tiranës nr. 64, datë 7.06.2019 "Për Ofrimin e shërbimeve që përfitohen falas apo me çmime të reduktuara në Bashkinë e Tiranës nga përdorimi i kartës së studentit", asetet nën administrimin e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit ku përfitojnë me kartën e studentit janë: •Kopshti Zoologjik 100 lekë bileta në 50 lekë bileta. •Amfiteatri i Tiranës 10.000lekë/ora 5.000 lekë/ora - Dhënia në përdorim të ambjenteve të Amfiteatir. •Reja - dhënia në përdorim i ambjenteve, 20.000 lekë/ora për aktivitete

44 kënde lojërash 🎈në 44 muaj punë.👷‍♂️ Inaguruam këndin e dytë më të madh për fëmijë në pjesën jugore të Parkut të Liqenit Artificial! Me një sipërfaqe prej 7000 m2 rikthyem një nga zonat më të degraduara të parkut në hapësirën më të madhe për lojën e fëmijëve. Faleminderit Tika për besimin dhe ndihmën e dhënë! Punë e bërë me dashuri!