Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Asetet e administruara nga APR pjesë e Kartës së Studentit

  Asetet e administruara nga APR pjesë e Kartës së Studentit

  Me vendim të Këshillit Bashkiak të Tiranës nr. 64, datë 7.06.2019 “Për Ofrimin e shërbimeve që përfitohen falas apo me çmime të reduktuara në Bashkinë e Tiranës nga përdorimi i kartës së studentit”, asetet nën administrimin e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit ku përfitojnë me kartën e studentit janë:

  •Kopshti Zoologjik 100 lekë bileta në 50 lekë bileta.

  •Amfiteatri i Tiranës 10.000lekë/ora 5.000 lekë/ora – Dhënia në përdorim të ambjenteve të Amfiteatir.

  •Reja – dhënia në përdorim i ambjenteve, 20.000 lekë/ora për aktivitete biznesi, 5.000 lekë/ora për aktivitete kulturore në 2.500 lekë/ora për antarët me kartën e studentit.

  •Salla e lojrave me dorë “Feti Borova” – Aktivitete të ndryshme sportive për grupe të rinjsh në sallën e pallatit të sportit Tirana Olimpik Park nga 10.000lekë/ora në 5.000 lekë/ora

  •Aktivitete të ndryshme të organizuara në hollin e pallatit të sportit Tirana Olimpik Park, nga 30.000 lekë/ora në FALAS.

  •Aktivitete sportive të ndryshme mbi një dite në pallatin e sportit Tirana Olimpik Park 100.000 leke/dita në 50.000 lekë/dita.

  •Organizime të ndryshme fetare, kulturore, politike në pallatin e sportit Tirana Olimpik Park 120.000 lekë/dita në 60.000 lekë/dita

  •Varkat në liqen – Biletat për varkat vozitëse në liqen nga 500lekë/ora në 250 lekë/ora.