Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Rikthehet “Kampi Veror” në Parkun e Madh të Liqenit

  Rikthehet “Kampi Veror” në Parkun e Madh të Liqenit

   

  http://ata.gov.al/2019/07/16/foto-kampi-veror-tek-parku-i-liqenit-nje-oaz-argetimi-per-femijet-dhe-jo-vetem/

  https://radiokontakt.al/rikthehet-kampi-veror-i-femijeve-tek-liqeni-artificial/

  https://www.rtsh.al/lajme/bashkia-e-tiranes-kampin-veror-te-parku-i-liqenit/