Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Pyetësori “Mendimi Juaj Vlen”

  Pyetësori “Mendimi Juaj Vlen”

   

  Kemi bërë shumë, por kemi ende shumë për të bërë! Mendimi juaj vlen dhe është i rëndësishëm për ne, si një guidë e asaj që duhet të përmirësojmë e të kemi prioritet.  Andaj hartuam pyetësorin që së bashku të ecim përpara më mirë. ✍️????????
  Ndiqni linkun për të dhënë mendimet tuaja:https://www.surveylegend.com/s/1n2b