Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Tirana Solidare!

  Tirana Solidare!

  Bëj gjëra të vogla me dashuri të madhe!
  Tirana solidare, si asnjëherë më parë! Punonjësit e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit i janë bashkuar që në orët e para të mëngjesit, nismës solidare në ndihmë të qytetarëve të dëmtuar nga tërmeti! I bëjmë thirrje qytetarëve, të cilët nuk rreshtin së telefonuari dhe ofruari ndihmën e tyre, të sjellin ndihmat te Sheshi Skënderbej!
  Tirana solidare, Tirana njerëzore!