Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Rock nën Kurorën e Ullirit

  Rock nën Kurorën e Ullirit

  https://politiko.al/rikthehen-tre-muskutjeret-neser-koncert-tek-amfiteatri-i-tiranes/

  https://tvklan.al/rock-nen-kuroren-e-ullirit/

  *https://shqiptarja.com/lajm/nga-kenga-magjike-te-bashkepunimi-me-2-artiste-te-huaj-flaka-krelani-zbulon-projektet-e-se-ardhmes-video?r=pop5s