Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Martona e Tiranës – Edicioni i IV

  Martona e Tiranës – Edicioni i IV

  Edicioni i 4-ët i Maratonës së Tiranës, na dhuroi të gjithëve një ditë ndryshe. Një ditë më shumë se fantastike. Faleminderit të gjithëve, që ishit pjesë e kësaj gare të paharrueshme për qytetin tonë.
  Tirana ju mirëpret gjithmonë!

   

  Tre triumfues në garën për 10 km. Mes tyre edhe një shqiptar!

  1. Hillary Kiptum Maiyo Kimaiyo
  2. David Nikolli
  3. Ndiwa Kipkurui Sakong

  Tri triumfueset në garën për 21 km.
  1. Christine Moraa Oigo
  2. Gladys Jepkurui Biwott
  3. Anna Pedrazzini