Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    December 2019

      Tra la la, tra la la, sa bukur festojmë ne! Nën moton “Buzëqesh me Fëmijët”, për të tretin vit rradhazi, mblodhëm bashkë fëmijët në nevojë, në një program festiv dhe argëtues me këngë, humor, kërcim e lojëra të ndryshme. Në fund të festës, Babagjyshi gëzoi zemrat e vogëlushëve me plot dhurata e foto. Shqiptarja.com                 Agjencia Telegrafike Shqiptare               Alpe News