Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Masat e marra nga Bashkia Tiranë kundër COVID-19

  Masat e marra nga Bashkia Tiranë kundër COVID-19

  Bashkia e Tiranës ka marrë një sërë masash për përballimin dhe ndalimin e përhapjes së Coronavirusit në kryeqytet. Në mbledhjen e Shtabit të Emergjencave të Bashkisë së Tiranës, ku u diskutua për masat e marra për situatën në Tiranë, Veliaj prezantoi një sërë vendimesh të rëndësishme, duke filluar nga shkollat, transporti publik etj. Ndër të tjera disa nga masat e marra nga Bashkia Tiranë kundër COVID-19 janë  dizinfektimi i mjediseve të përbashkëta si die anullimi i të gjithë aktiviteteve, përfshirë Festimet e Ditës së Verës, koncerti i Maluma, Opera La Boheme, gjithë shfaqet teatrale, shfaqjet e cirkut, të pakten për një periudhë dy javore.

   

  top-channel.tv

  2819775184782227