E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

August 2020

Fusha e sportit në Laprakë është gati të presë fëmijët dhe të rinjtë për stërvitje! Fusha jofunksionale dhe e amortizuar e Laprakës, e cila ishte zgjedhur si vend ndërtimi për pallate, iu kthye banorëve të zonës, si një mjedis për stërvitjen e fëmijëve dhe kampionëve të ardhshëm të qytetit. Investim që do të ndikojë drejtpërdrejtë në shëndetin dhe mirërritjen e fëmijëve të Laprakës. Fusha e re është e pajisur me: 🛠Nyje sanitare 🏃🏻‍♂️Shërbime për trajnerët e lojtarët 👟Depo materiale sportive 🧩Rrethim dhe sistemim 🌲Gjelbërim

Vijon puna intensive për dy sheshet më të reja rekreative pranë rrugës “Frosina Plaku” në kryeqytet! https://javanews.al/foto-se-shpejti-dy-sheshe-te-reja-rekreative-ne-tirane/?fbclid=IwAR1uoBLA4dWuJ14CM8q2b7e9b-_O7KlUTg-QIOYQ28YP4P5_gBdUT2OOoHs Hapësirat e reja rekreative do të plotësojnë nevojat e të gjithë grupmoshave të komunitetit në këto zona me module e lodra për fëmijë e hapësira çlodhëse për të rritur, si stola, hije e sheshe.

https://gazetaora.com/2020/07/28/liqeni-i-tiranes-nje-dite-ne-park-nga-punetoret-e-qytetit-tek-mjediset-rekrative/ Në këto ditë të nxehta, ku shumë kush nga ne mund ta ketë të pa mundur të shkoj drejt bregdetit për të kaluar disa orë qetësie dhe relaksi, do t’ju sugjeroja të frekuentoni parkun e liqenit, si një zonë e cila është gjithnjë e gatshme të ofrojë vlera pozitive; oksigjen, gjelbërim dhe shumë paqe sociale!

I duam parqet, të pastër, të bukur, me njerëz! Sidomos në këtë të nxehtë përvëlues, të cilin mund ta shuajmë nën hijen e pemëve e në freskinë e barit gjelbërues. Por, kujdes! Covid mbetet ende një rrezik për të gjithë ne, ndaj zbatoni kudo rregullat e distancimit social! Ndiqni videon, që t'i kujtoni më mirë ato dhe mbajini parasysh në shëtitjet tuaja në parqe! https://youtu.be/kDwgcjzEFKI