Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Një ditë në park nga Marjo Gorica

  Një ditë në park nga Marjo Gorica

  https://gazetaora.com/2020/07/28/liqeni-i-tiranes-nje-dite-ne-park-nga-punetoret-e-qytetit-tek-mjediset-rekrative/

  Në këto ditë të nxehta, ku shumë kush nga ne mund ta ketë të pa mundur të shkoj drejt bregdetit për të kaluar disa orë qetësie dhe relaksi, do t’ju sugjeroja të frekuentoni parkun e liqenit, si një zonë e cila është gjithnjë e gatshme të ofrojë vlera pozitive; oksigjen, gjelbërim dhe shumë paqe sociale!