Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Së shpejti dy sheshe të reja rekreative në Tiranë

  Së shpejti dy sheshe të reja rekreative në Tiranë

  Vijon puna intensive për dy sheshet më të reja rekreative pranë rrugës “Frosina Plaku” në kryeqytet!

  https://javanews.al/foto-se-shpejti-dy-sheshe-te-reja-rekreative-ne-tirane/?fbclid=IwAR1uoBLA4dWuJ14CM8q2b7e9b-_O7KlUTg-QIOYQ28YP4P5_gBdUT2OOoHs

  Hapësirat e reja rekreative do të plotësojnë nevojat e të gjithë grupmoshave të komunitetit në këto zona me module e lodra për fëmijë e hapësira çlodhëse për të rritur, si stola, hije e sheshe.