Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Fusha e Re Sportive në Laprakë

  Fusha e Re Sportive në Laprakë

  Fusha e sportit në Laprakë është gati të presë fëmijët dhe të rinjtë për stërvitje!

  Fusha jofunksionale dhe e amortizuar e Laprakës, e cila ishte zgjedhur si vend ndërtimi për pallate, iu kthye banorëve të zonës, si një mjedis për stërvitjen e fëmijëve dhe kampionëve të ardhshëm të qytetit. Investim që do të ndikojë drejtpërdrejtë në shëndetin dhe mirërritjen e fëmijëve të Laprakës.

  Fusha e re është e pajisur me:

  ????Nyje sanitare
  ????????‍♂️Shërbime për trajnerët e lojtarët
  ????Depo materiale sportive
  ????Rrethim dhe sistemim
  ????Gjelbërim