Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    September 2020

    https://youtu.be/tPPXlu1kTF8 Vetëm pak kilometra larg kryeqytetit, një vend fantastik me liqen, gjelbërim, freski, bukuri e gjithçka u duhet për të kaluar një fundjavë të mrekullueshme! Mos harroni kutinë e shahut, një zgarë dhe natyrisht fëmijët gjithmonë me vete!

    https://youtu.be/-4GMjhuH_PQ Shkodra Jazz Festival takoi Renë për herë të parë në edicionin e XI! Në një udhëtim me disa stacione, ai i radhës ishte tek bahçja e Resë! Të hënën, më 31 Gusht, prej orës 18:00 muzikë e mirë, me hyrje të lirë, por me distancim.