Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  October 2020

  https://youtu.be/6_ozT8A19pE   Një mini-koncert nostalgjik me këngët më të bukura, hite ndër vite, me tekst të poeteshës Zhuliana Jorganxhi, bëri bashkë artistët më të njohur në vend nën moderimin e Silvana Braçes në Amfiteatrin e Liqenit. Koncerti “Zëri i shpirtit” bëri bashkë këngëtarët shqiptarë për të interpretuar  hitet e shkruara ndër vite nga poetja e njohur Zhuliana Jorganxhi.

    Një javë e mbushur me aktivitete kulturore, që qytetarët e shijuan shumë, sidomos për faktin që u zhvilluan në Amfiteatër, në natyrë, në ajër të pastër dhe me distancë! Java që lamë pas kishte mjaft batuta, muzikë, kërcime, të qeshura, emocione e plot duartrokitje për protagonistët e koncertit "Beethoven në Amfiteatër", Festivalit të Filmit Suedez dhe Festivalit ArtLink!

  https://youtu.be/8hXNLvV-9BU Gëzuar 5 vjetorin APR, gëzuar të gjithë ju që ishit dhe ju që jeni pjesë e saj, që dhatë e jepni çdo ditë nga vetja, çfarë mundët e çfarë kishit për të, për qytetin, për komunitetin!

  https://youtu.be/wJhv7Bvjcbc Gëzuar 5 vjetorin APR! Çdo vit që vjen, urojmë të na gjejë të realizuar në projektet dhe synimet tona të përbashkëta me besim dhe shpresëplotë se nga ne nuk do të reshtë dashuria dhe përkushtimi për një qytet të shëndetshëm!????????????????????????