Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Aktivitete kulturore në Amfiteatër!

  Aktivitete kulturore në Amfiteatër!

   

  Një javë e mbushur me aktivitete kulturore, që qytetarët e shijuan shumë, sidomos për faktin që u zhvilluan në Amfiteatër, në natyrë, në ajër të pastër dhe me distancë! Java që lamë pas kishte mjaft batuta, muzikë, kërcime, të qeshura, emocione e plot duartrokitje për protagonistët e koncertit “Beethoven në Amfiteatër”, Festivalit të Filmit Suedez dhe Festivalit ArtLink!