Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Koncerti “Zëri i shpirtit” në Amfiteatrin e Tiranës

  Koncerti “Zëri i shpirtit” në Amfiteatrin e Tiranës

   

  Një mini-koncert nostalgjik me këngët më të bukura, hite ndër vite, me tekst të poeteshës Zhuliana Jorganxhi, bëri bashkë artistët më të njohur në vend nën moderimin e Silvana Braçes në Amfiteatrin e Liqenit. Koncerti “Zëri i shpirtit” bëri bashkë këngëtarët shqiptarë për të interpretuar  hitet e shkruara ndër vite nga poetja e njohur Zhuliana Jorganxhi.