Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    November 2020

    https://youtu.be/gW4F9-s4UGk Festat më të bukura në Tiranë, kur tradicionalja sjell emocione te i madh e i vogël! Zgjodhëm një nga lagjet më të vjetra të kryeqytetit, "Xhamllikun", për të përkujtuar, nderuar dhe festuar Ditën e Çlirimit të Tiranës me “Lule t’bukura ka Tirona”. Sheshi "Shtraus" jehoi fort nga muzika dhe vallet tradicionale tiranase, ndërsa panairi i luleve tradicionale, panairi i librit si dhe ekspozita e pikturave dhe fotove “Tirana dje dhe sot” shuan kureshtjen e qytetarëve të shumtë që mbushën sheshin! *Aktiviteti i

    Ashtu si shumë objekte të tjera kulti në Shqipëri, të cilat ende sot nuk janë pajisur me një certifikatë pronësie, edhe Kisha e Shën Prokopit në Tiranë nuk e dispononte një dokument të tillë, çka mbante peng edhe projektin për rikthimin në identitet të saj. Pas vendimit unanim të Këshillit Bashkiak të Tiranës, kryebashkiaku Erion Veliaj, i dorëzoi dokumentin që i jep pronësinë e tokës mbi të cilën është ngritur, Kishës së Shën Prokopit, në Parkun e Liqenit Artificial të Tiranës.