Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Lule t’bukra ka Tirona

  Lule t’bukra ka Tirona

  Festat më të bukura në Tiranë, kur tradicionalja sjell emocione te i madh e i vogël!

  Zgjodhëm një nga lagjet më të vjetra të kryeqytetit, “Xhamllikun”, për të përkujtuar, nderuar dhe festuar Ditën e Çlirimit të Tiranës me “Lule t’bukura ka Tirona”. Sheshi “Shtraus” jehoi fort nga muzika dhe vallet tradicionale tiranase, ndërsa panairi i luleve tradicionale, panairi i librit si dhe ekspozita e pikturave dhe fotove “Tirana dje dhe sot” shuan kureshtjen e qytetarëve të shumtë që mbushën sheshin!

  *Aktiviteti i dt.17 nëntor, para hyrjes në fuqi të masave të reja, propozuar nga Komiteti Teknik i Ekspertëve, të cilat ndalojnë grumbullimet me më shumë se 10 persona në vende të hapura dhe të mbyllura!