Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  December 2020

        https://top-channel.tv/2020/12/28/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-bisedka-teater/?fbclid=IwAR37_0wRsTmReb0os1li-z6IGd2rHMOmdbqfra9f_aDk2lpUFJ4_MisGZS4 Bisedka-teatër në Parkun e Madh të liqenit ka tërhequr vëmendjen e mediave vizive dhe atyre online!           https://ata.gov.al/2020/12/28/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli/?fbclid=IwAR1NdXZZppViRCD2G63O-yWcXQeEeEUJc1RUjNJxa2qiuXNtfOfydzczwNs https://shqiptarja.com/lajm/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli-gati-bisedkateater?fbclid=IwAR0BcZSRl1m2xG1leAlXFhpvWg3i418yGbPegZL3eIfYJv0ptnzyapTVE0Y http://www.gazetatema.net/2020/12/28/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli-gati-bisedka-teater/?fbclid=IwAR1NdXZZppViRCD2G63O-yWcXQeEeEUJc1RUjNJxa2qiuXNtfOfydzczwNs https://www.newsbomb.al/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli-gati-bisedka-teater-232970?fbclid=IwAR2MFHjjLbIlb_4J64yaKCzUm9740JUuEelXhuSBCtTWmNMCBLvkVNE3mJw https://dritare.net/ngjarjet-e-dites/foto-parkut-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli-gati-bisedka-?fbclid=IwAR0gteiBlJU6UEc44uuKcC0XkZr6c8ttkWMLN9-py3TC6PYwW2X1e1EbRX4 https://fjala.al/2020/12/28/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli/?fbclid=IwAR0dwFnOleIr4Vbqdh8rJI1mADMr8aqvu1-6aB99MhMi0GGRD5CLnkWTpzU https://tiranapost.al/qyteti/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli-gati-bisedka-teater-?fbclid=IwAR2Z4p4bI181vgpBGJa880zaugJOdF2O0KRchFSKAZudYs0KFnZr84SjLN8 https://360grade.al/397791/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli-gati-bisedka-teater/?fbclid=IwAR1pz9jSZ2eABlITLMU04hutrOE15L8tJPToOaErk4n14iQge3Ro1GFesSg  

  Një dokumentar kaq interesant i realizuar me mjeshtëri nga Eno Milkani, për Bandën Frymore të Tiranës dhe Bandave Muzikore në Shqipëri . Dëshmi unikale nga ata që themeluan bandën muzikore të Tiranës në vitin 1966, si Dirigjenti Sirri Rroji, e muzikantë të tjerë që punojnë për ta mbajtur gjallë këtë traditë të vyer kryeqytetase .

  Një mrekulli dy sheshet rekreative tek rruga “Ylbere Bylykbashi” në Njësinë 7. Rehabilitimi total i këndit të lojërave dhe hapësirave çlodhëse ishte dhurata e festave të fundvitit për gjithë fëmijët, prindërit e gjyshërit e zonës. - 9 module lodrash - Stola - Hapësirë e gjelbër - Bimësi dekorative Gëzuar fëmijë!

  Të gjithë fëmijët meritojnë të llastohen me dhurata këtë fundvit! Ndaj për Festa vendosëm të llastonim pak më tepër fëmijët e punëtorëve të @apr, të cilët njësoj si të tjerë shërbëtorë të qytetit nuk e ndalën punën asnjë ditë të vetme, për t'u siguruar që të gjithë të kishim një oaz normaliteti në kohë jonormale!  

  Arbori super ylli i qytetit. Së bashku me mami Bora, mbollën një pemë në zemër të Liqenit të Tiranës. Për tu bërë pjesë e nismës "Dhuro pemë për Tiranën" kliko mbi linkun: https://aprtirana.al/une-dhuroj/dhuro-nje-peme/

  https://top-channel.tv/2020/12/07/bashkia-tirane-nje-tjeter-destinacion-rekreativ-i-shtohet-parkut-te-liqenit-fusha-tenisi-dhe-ambiente-clodhese-foto/ Një hapësirë model, totalisht e rikualifikuar dhe me terrene sportive tenisi e ballkon panoramik. Kjo do të jetë pika më e re atraktive në Parkun e Madh të Liqenit, aty ku sot njihet si "ish fushat e tenisit". Afro 3600 m², brenda një kohe të shkurtër do t'ia rikthejmë qytetarëve si destinacion sportiv dhe rekreativ publik për frekuentuesit e parkut. Projekti parashikon dy fusha tenisi me pikë shërbimi me rol funksional dhe panoramik, dy tavolina ping-pongu, disa stola në formë