Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Nis projekti i Fushave të Tenisit në Parkun e Liqenit!

  Nis projekti i Fushave të Tenisit në Parkun e Liqenit!

  Bashkia Tiranë: Një tjetër destinacion rekreativ i shtohet Parkut të Liqenit, fusha tenisi dhe ambiente çlodhëse (Foto)

  Një hapësirë model, totalisht e rikualifikuar dhe me terrene sportive tenisi e ballkon panoramik. Kjo do të jetë pika më e re atraktive në Parkun e Madh të Liqenit, aty ku sot njihet si “ish fushat e tenisit”. Afro 3600 m², brenda një kohe të shkurtër do t’ia rikthejmë qytetarëve si destinacion sportiv dhe rekreativ publik për frekuentuesit e parkut. Projekti parashikon dy fusha tenisi me pikë shërbimi me rol funksional dhe panoramik, dy tavolina ping-pongu, disa stola në formë shezlongu me pamje nga liqeni dhe një mol i vogël për t’u relaksuar pas një ndeshjeje tenisi, loje ping-pongu, apo shëtitjeje të gjatë nëpër park!
  Koha Jonë:
  https://kohajone.com/nje-tjeter-destinacion-rekreativ-i-shtohet-parkut-te-liqenit/
  Shqiptarja:
  https://shqiptarja.com/lajm/nje-tjeter-destinacion-rekreativ-i-shtohet-parkut-te-liqenit-fusha-tenisi-dhe-ambiente-clodhese-foto

  Java News:

  https://javanews.al/foto-nje-tjeter-destinacion-rekreativ-i-shtohet-parkut-te-liqenit-fusha-tenisi-dhe-ambiente-clodhese/
  SOT:
  https://sot.com.al/aktualitet/nje-tjeter-destinacion-rekreativ-i-shtohet-parkut-te-liqenit-fusha-te
  Newsbomb:
  https://www.newsbomb.al/nje-tjeter-destinacion-rekreativ-i-shtohet-parkut-te-liqenit-fusha-tenisi-dhe-ambiente-clodhese-foto-230505
  Gazeta Dita:
  http://www.gazetadita.al/nje-tjeter-destinacion-rekreativ-i-shtohet-parkut-te-liqenit-fusha-tenisi-dhe-ambiente-clodhese-foto/