Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Gëzuar nga fëmijët e APR- së!

  Gëzuar nga fëmijët e APR- së!

  Të gjithë fëmijët meritojnë të llastohen me dhurata këtë fundvit!

  Ndaj për Festa vendosëm të llastonim pak më tepër fëmijët e punëtorëve të @apr, të cilët njësoj si të tjerë shërbëtorë të qytetit nuk e ndalën punën asnjë ditë të vetme, për t’u siguruar që të gjithë të kishim një oaz normaliteti në kohë jonormale!