Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Banda Frymore e Tiranës – dokumentar nga Eno Milkani

    Banda Frymore e Tiranës – dokumentar nga Eno Milkani

    Një dokumentar kaq interesant i realizuar me mjeshtëri nga Eno Milkani, për Bandën Frymore të Tiranës dhe Bandave Muzikore në Shqipëri . Dëshmi unikale nga ata që themeluan bandën muzikore të Tiranës në vitin 1966, si Dirigjenti Sirri Rroji, e muzikantë të tjerë që punojnë për ta mbajtur gjallë këtë traditë të vyer kryeqytetase .