Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Dy sheshe rekreative në njësinë nr. 7

  Dy sheshe rekreative në njësinë nr. 7

  Një mrekulli dy sheshet rekreative tek rruga “Ylbere Bylykbashi” në Njësinë 7.
  Rehabilitimi total i këndit të lojërave dhe hapësirave çlodhëse ishte dhurata e festave të fundvitit për gjithë fëmijët, prindërit e gjyshërit e zonës.
  – 9 module lodrash
  – Stola
  – Hapësirë e gjelbër
  – Bimësi dekorative
  Gëzuar fëmijë!