Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Bisedka-teatër në Park në median vizive dhe atë online

  Bisedka-teatër në Park në median vizive dhe atë online

   

   

   

  Parkut të Madh të Liqenit i shtohet “bisedka-teatër”

  Bisedka-teatër në Parkun e Madh të liqenit ka tërhequr vëmendjen e mediave vizive dhe atyre online!

   

   

   

   

   

  https://ata.gov.al/2020/12/28/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli/?fbclid=IwAR1NdXZZppViRCD2G63O-yWcXQeEeEUJc1RUjNJxa2qiuXNtfOfydzczwNs

  https://shqiptarja.com/lajm/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli-gati-bisedkateater?fbclid=IwAR0BcZSRl1m2xG1leAlXFhpvWg3i418yGbPegZL3eIfYJv0ptnzyapTVE0Y

  http://www.gazetatema.net/2020/12/28/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli-gati-bisedka-teater/?fbclid=IwAR1NdXZZppViRCD2G63O-yWcXQeEeEUJc1RUjNJxa2qiuXNtfOfydzczwNs

  https://www.newsbomb.al/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli-gati-bisedka-teater-232970?fbclid=IwAR2MFHjjLbIlb_4J64yaKCzUm9740JUuEelXhuSBCtTWmNMCBLvkVNE3mJw

  https://dritare.net/ngjarjet-e-dites/foto-parkut-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli-gati-bisedka-?fbclid=IwAR0gteiBlJU6UEc44uuKcC0XkZr6c8ttkWMLN9-py3TC6PYwW2X1e1EbRX4

  Parkut të Madh të Liqenit i shtohet një tjetër stoli

  https://tiranapost.al/qyteti/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli-gati-bisedka-teater-?fbclid=IwAR2Z4p4bI181vgpBGJa880zaugJOdF2O0KRchFSKAZudYs0KFnZr84SjLN8

  Parkut të Madh të Liqenit i shtohet një tjetër stoli, gati bisedka teatër