E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

January 2021

Përmirësojmë çdo qoshkëz të Parkut të Madh duke i dhënë jetë, hijeshi, gjallëri dhe dashuri çdo hapësire të tij! Rrëzuam një ndërtesë te degraduar për të ngritur një tjetër më të re, më të bukur e më të duhur. Teatri Pinoku ka zënë tashmë vendin e tij në një nga zonat më të gjelbëruara të parkut, ndërsa është gati të presë vizitat e para!

  Në datën 21 Janar 2021, zhvillohet sesioni i parë i Qyteteve në Vijën e Frontit, të organizuar nga Rrjeti i Qëndrueshëm i Qyteteve dhe Banka Botërore, e cila do të përqendrohet në "Playful Cities"- Pse qytetet kanë nevojë për lojë dhe krijimin e vendndodhjeve për të nxitur mirëqenien e fëmijëve dhe qëndrueshmërinë e qytetit". Ky sesion special është organizuar në partneritet me Koalicionin Real Play me pjesëtarë Louise Thivant Johannsen, Këshilltare e Iniciativës për Qytetet Miqësore për Fëmijë, UNICEF, Anuela

    Falë investimeve, si sheshi “Skënderbej” ashtu edhe Parku i Liqenit janë kthyer në dy nga pikat më të vizituara. Edhe ambasadorja e SHBA-së në Tiranë, Yuri Kim e ka kaluar këtë të dielë duke shëtitur në Tiranë. Në fotot e publikuara në rrjetet sociale, kryediplomatja amerikane duket në mes të sheshit “Skënderbej”. Ajo ka qenë e shoqëruar me ambasadoren e Suedisë, Elsa Hassad. Më tej Kim dhe Hassad kanë shëtitur edhe në Kodrat e Liqenit Artificial, ku duket se ka