Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Ajri & Stina Fuga një pemë dhuratë për qytetin

    Ajri & Stina Fuga një pemë dhuratë për qytetin

    Ajri dhe Stina e nisën mbarë vitin 2021, duke mbjellë dy ulliri te Parku i Liqenit. Së bashku me mami Enin dhe babi Gencin, ato vendosën të lënë një shenjë në Tiranë për të kujtuar ditën e lindjes së tyre, por edhe për t’i dhënë më shumë oksigjen qytetit.