Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Drejt përfundimit sheshi rekreativ në njësinë nr. 11

    Drejt përfundimit sheshi rekreativ në njësinë nr. 11

    Drejt përfundimit sheshi i ri rekreativ në Laprakë! Punimet në këndin e ri të lodrave dhe dy fushat sportive në rrugën “Gjergj Legisi” gati kanë mbaruar, ndërsa specialistët kanë montuar dhe lodrat në shesh, që siç duket të vegjlit nuk u kanë rezistuar dot!