Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Me Rominën dhe Katerinën i dhuruam pemë Parkut të Tiranës

  Me Rominën dhe Katerinën i dhuruam pemë Parkut të Tiranës

  Me Rominën dhe Katerinën, Kryetaren dhe Nënkryetaren e Këshillit Bashkiak, i shtuam pemë Parkut të Liqenit sepse oksigjeni është paja më e mirë që mund t’i lëmë qytetit.
  Në 2021 na presin plot projekte të bukura për Tiranën! Bashkë!