Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Nisma “Dhuro Një Stol”

    Nisma “Dhuro Një Stol”

    Një stol i ri i shtohet nga sot shëtitores “Lasgush Poradeci”, dhuratë nga Aida për Parkun e Madh të Liqenit! Mirënjohje të gjithë qytetarëve që na janë bashkuar me zemër në nismën “Dhuro një stol”, duke na dhënë një dorë në “qëndismat” tona të përditshme në park!