Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Mbjellje të reja pranë Liqenit të Fjollës!

    Mbjellje të reja pranë Liqenit të Fjollës!

    Bëhemi gati për mbjellje të reja në fond pyjor me rreth 8.000 pemë pranë Liqenit të Fjollës në Pezë! Kolegët e terrenit kanë nisur me prerjen e ferrave dhe hapjen e gropave, për të vijuar më tej me mbjelljen e pemëve të llojeve të ndryshme, si pishë e butë, ligustër, akacie, rrap, etj.