Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Faleminderit Valbona Memës dhe Ornela Çuçit, që mbollën pemë!

  Faleminderit Valbona Memës dhe Ornela Çuçit, që mbollën pemë!

  A ka dhuratë më të bukur për ditëlindje se të mbjellësh pemë?
  Jemi krenar për nxënësit e klasës së 8B, të shkollës “Faik Konica”, që mbollën 7 pemë, si urim për shoqen e tyre Fein, në Parkun e Liqenit. Faleminderit Valbona Memës dhe Ornela Çuçit, që na dhanë një dorë. Gëzuar Ditëlindjen, Fei!