Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Teatri Pinoku, gati të presë vizitat e para!

    Teatri Pinoku, gati të presë vizitat e para!

    Përmirësojmë çdo qoshkëz të Parkut të Madh duke i dhënë jetë, hijeshi, gjallëri dhe dashuri çdo hapësire të tij! Rrëzuam një ndërtesë te degraduar për të ngritur një tjetër më të re, më të bukur e më të duhur. Teatri Pinoku ka zënë tashmë vendin e tij në një nga zonat më të gjelbëruara të parkut, ndërsa është gati të presë vizitat e para!