Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Faleminderit kolegë për përkushtimin në mirëmbajtjen e çdo hapësire!

    Faleminderit kolegë për përkushtimin në mirëmbajtjen e çdo hapësire!

    Kujdesemi për frekuentuesit e shumtë të Parkut të Madh, që pavarësisht kohës me shi, shëtitja e tyre të jetë po aq e bukur, e pastër dhe e këndshme si në kohë me diell! Faleminderit kolegë për përkushtimin në mirëmbajtjen e çdo hapësire dhe objekti të oazit të gjelbër më të madh në kryeqytet!