Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Mbjellje të reja në Parkun e Liqenit!

    Mbjellje të reja në Parkun e Liqenit!

    Shfrytëzojmë ditët me diell për mbjellje të reja në park! Kolegët tanë të gjelbërimit i shtuan sot Parkut të Madh të Liqenit 80 pemë, mes tyre 60 panja dhe 20 bli! Më shumë oksigjen në park, më shumë frymëmarrje në qytet, më shumë jetë e shëndet!