Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  98-vjetorin e Shërbimit Pyjor -10.000 fidanë në Liqenin e Fjollës (Pezë)

  98-vjetorin e Shërbimit Pyjor -10.000 fidanë në Liqenin e Fjollës (Pezë)

   

  Nisëm sot, për 98-vjetorin e Shërbimit Pyjor, një punë kolosale për mbjelljen e 10.000 fidanëve në Liqenin e Fjollës (Pezë) – një nga liqenet natyrorë më fantastikë që kemi, të cilin duhet ta vizitoni patjetër. Tani mbjellja e pemëve është kthyer në një traditë të bukur, për t’ia lënë pajë gjeneratës tjetër.