Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    February 2021

    #DhuroPemëPërTiranën#AprBashkiaTiranë Çdo shoqëri ka nevojë për kontributin e dobishëm të qytetarëve të saj! Elida bashkë me nënën e saj Nailen i dhuruan Parkut të Madh pemën e jetës! Dy ullinj të mbjellë pranë e pranë, për t'u rritur e jetuar në dashuri e harmoni me njëri-tjetrin, ashtu si dhe nëna Naile me vajzën e saj! Bashkohu dhe ti me nismën tonë "Dhuro pemë për Tiranën", duke ndjekur linkun: https://aprtirana.al/

    #DhuroPemëPërTiranën#AprBashkiaTiranë Dy pemë të reja i shtohen Parkut të Madh të Liqenit, dhuratë nga Monika Hajdini në kujtim të bashkëshortit, Astritit! Faleminderit Monika për kontributin me dy lisa në "Shtegun e qershive" si dhe gjithë qytetarëve për besimin dhe mbështetjen në nismën tonë "Dhuro pemë për Tiranën"! Bashkohu dhe ti me ne, ndiq linkun: https://aprtirana.al/