Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Mbollëm një pemë për kujtimin e Bledi Nini!

  Mbollëm një pemë për kujtimin e Bledi Nini!

   

  Bledi Nini u nda nga jeta befasisht, për shkak të Covid19, por sot, kur do të mbushte 49-vjeç, së bashku me familjarët e tij, mbollëm një pemë në Parkun e Liqenit, për të kujtuar emrin e mirë që la, por sidomos për sa shumë njerëz ndihmoi e kuroi sa ishte gjallë.