Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Puna & projektet e APR në “Ora e Tiranës”

  Puna & projektet e APR në “Ora e Tiranës”

  Tirana e gjelbër, Tirana aktive, [email protected] Tirana!

  Në një intervistë për Ora e Tiranës Erinda Fino, Drejtore e Përgjithshme zbulon nismat, projektet e reja, synimet dhe objektivat e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit për këtë vit.
  Shtimi i gjelbërimit në kryeqytet brenda dhe jashtë zonës urbane, shtimi i hapësirave rekreative urbane, Akademia e Çiklizmit si dhe një kënd i dedikuar për fëmijët në Parkun e Madh me module lodrash që simbolizojnë Tiranën dhe pistën e edukimit në trafik. Për më tepër ndiqni intervistën!