Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Një pemë manjolë në shenjë mirënjohjeje!

  Një pemë manjolë në shenjë mirënjohjeje!

  #DhuroPemëPërTiranën

  #AprBashkiaTiranë

  Shpesh gjestet flasin më shumë se fjalët! Dhe një studente si Xhilda Koroni preferoi që në shenjë mirënjohjeje dhe vlerësimi për profesoreshën e saj, prof.ssa Stefania Tonin të mbjellë një pemë manjolë në Parkun e Madh të Liqenit! Me siguri, dedikimi i Xhildës do të jetë një ndër më të veçantët për profesoreshën, e cila një ditë do të mund të vizitojë manjolën e saj në parkun tonë!