Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Faleminderit Monika për kontributin me dy lisa!

  Faleminderit Monika për kontributin me dy lisa!

  #DhuroPemëPërTiranën#AprBashkiaTiranë

  Dy pemë të reja i shtohen Parkut të Madh të Liqenit, dhuratë nga Monika Hajdini në kujtim të bashkëshortit, Astritit! Faleminderit Monika për kontributin me dy lisa në “Shtegun e qershive” si dhe gjithë qytetarëve për besimin dhe mbështetjen në nismën tonë “Dhuro pemë për Tiranën”! Bashkohu dhe ti me ne, ndiq linkun: https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/