Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Fushat e reja të tenisit në Parkun e Liqenit!

    Fushat e reja të tenisit në Parkun e Liqenit!

    Ju pëlqejnë fushat e reja të tenisit në Parkun e Liqenit? Ishte një hapësirë e zaptuar, sot ia kthejmë qytetarëve, plot 3600 m2, si pjesë e transformimit të jashtëzakonshëm të Liqenit Artificial. Vetëm me punë, gjërat dalin në dritë!